Bok till Festivaljubiléet

Böcker är underbara. Inte minst när de kan lämnas in till tryckeriet och man får pusta ut ett ögonblick innan nästa projekt sparkar igång … Här är antydningar i bild av vad som färdigställts den senaste veckan:

SEMF fyller alltså 20 i år: Det firas med en jubileumsskrift i bokformat: ”FRAMTIDIG MUSIK”. Firandets själva höjdpunkt sker med pompa, finmusik, buller och brak i Gamla stan, den första veckan i juni. Skaffa biljetter på www.semf.se – 50 stolar per konsert …

Detta är alla 20 festivalaffischerna, utströdda som en vintergata över sommarhimlen: De arton största är tillverkade hos Mediastrom.

Poster för musiktävlingen EAR-ly 2020

Ett par layout-varianter har skickats till NORDEM för vidare spridning bland unga musiker: Tävlingen EAR-ly vänder sig till unga ensembler och solister specialiserade på tidig musik. Priser på upp till €5000, final i Riga i september.

Slutrapport Samspel

Resultatet av musiklivsprojektet Samspels två års arbete blev denna rapport: layout (mediastrom) och tryck (SIB-tryck) i början av juni. Obestruket papper, lackat omslag, rejält format: 140 x 297 mm

Arvidsson Recorders: fotobok

Vi planerar en dokumentation av arbetet i min käre vän Ragnar Arvidssons verkstad: Jag fick nöjet att bygga en flöjt hos Ragnar i modsommarveckan 2017 och hade kameran med. Detaljarbetet i instrumentbyggandet är häpnadsväckande … en tiondels millimeter räknas i detta hantverk!

TurnéFest i hela Sverige

Organisationen Samspel, med stöd av MAIS och Musikverket, anordnar under november TurnéFest – ett pilotprojekt med fem artistkonstellationer i olika genrer som gör varsin turné genom riket, totalt 26 konserter. Till detta behövs fem konsertaffischer, och en gemensam programbroschyr. Stilprov:

Stockholm Early Music Festival, 17:e upplagan

Under några försommardagar varje år i Gamla stan firas den tidiga musiken med en internationell festival – Stockholm Early Music Festival – i Tyska kyrkan och omkringliggande konsertlokaler: Förutom konsertprogram och affischer krävs en mängd  annonser och mindre trycksaker. Mer info på www.semf.se

100 sidor djungelbok – Musik från Latinamerika

Så här ser den ut, Djungelboken: full med tropisk barockmusik!

Recipient/MottagareDen vackra boken med lackat omslag kan köpas här via Paypal, eller genom att du helt enkelt sätter in SEK 250 (inkl. inrikes frakt) på PG 20 34 07-2 och skickar ett mail till info@mediastrom.se med adressuppgifter och allt jag behöver veta.

  • 17 musikstycken från olika länder i Latinamerika: Partitur
  • Spelanvisningar för kör och instrument
  • Alla sångtexter finns med, noggrant översatta till engelska, så att du vet vad du sjunger
  • ISMN: 9790661501510